Var vänlig och vänd upp mobilen

Hyr koldioxid i den svenska skogen

Ta chansen att stoppa utsläpp på direkten . Hyr koldioxid i den svenska skogen så kan skogsägarna vänta med att hugga sin skog. Det lagrade kolet stannar då kvar i träden och skogsmarken istället för att läcka ut i atmosfären och bli till koldioxid. Nu!

Så här går det till

Du får kontakt med vår kundkoordinator Johannes Strömberg som hjälper dig att ta reda på din ambitionsnivå – hur mycket koldioxid vill du stoppa från att återgå till atmosfären?

  • Tillsammans tar vi fram en offert som passar ambitionsnivån och bestämmer en hyresperiod.
  • Vi skriver ett hyresavtal tillsammans med skogsägaren.
  • Du får ett intyg på hur mycket kol du hyr och var i Sverige den står.
  • Du kommer även att få tillgång till koordinater på var skogen du hyr står så att du själv kan åka och göra ett fältbesök i din kolsänka. Allt går under sekretesslagen och avtalas i samråd med skogsägaren.
  • Du får tillgång till allt vårt marknadsmaterial för att så snabbt som möjligt kunna kommunicera ditt engagemang.

Kommunikationspaket

Vi ger dig ett start-up-paket för digitala medier så att du enkelt kan visa upp att du är med i Skogsskiftet. Du får tillgång till hela vårt marknadsmaterial av bilder, annonser, filmer med mera, och vi erbjuder även fler sätt att kommunicera ditt engagemang efter behov och förfrågan. Har du funderingar kring detta eller andra frågor kontakta Jeppe Blomgren som är ansvarig för marknad & kommunikation.

Vill du veta mer och få en offert?

Kontakta vår kundkoordinator via email-formuläret nedan eller genom att ringa. Telefontid vardagar 13.00-16.30.

Johannes Strömberg
+46 (0) 70-2316881

Hyr koldioxid

reCAPTCHA